Gözden kaçırmayın

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine OdaklanıyorOsmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Çalışanlarının Güvenliğini Artırmak İçin İlk Yardım Eğitimlerine Odaklanıyor

Ankara Ticaret Odası (ATSO) KOBİ Akademisi tarafından düzenlenen eğitim programı kapsamında, 1 Haziran 2023 Perşembe günü saat 14.00'te Oda binasında, TOBB ETÜ SEM uzmanlarından Serdar Bilecen tarafından "Müşteri Odaklı Pazarlama ve Satış Eğitimi" verilecektir. Katılımcılar eğitim sonunda bir katılım belgesi de kazanacaklar.

Eğitimde, pazarlama ve satışın tarihçesi, kavramları ve farkları, müşteri kavramı ve müşteri beklentileri gibi konular işlenecektir. İletişim ve ilişki yönetimi, müşteri karşısında doğru iletişim ve imaj, ürün ve fayda kavramları da eğitimin ele alacağı diğer konular arasında yer alacak. Eğitim, kibar davranışlar, takipçilik, ziyaret ve ulaşılabilirlik konuları ile sonlanacak.

Katılımcılar için online başvuru formu https://anket.tobb.org.tr/#/anket/musteri-odakli-pazarlama-ve-satis-egitimi-01-06-2023 adresinde mevcuttur.