Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi'nin yeni makam aracı, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in girişimleri sonucunda TOGG, Afyonkarahisar'a getirilerek belediyenin makam aracı olarak kullanılacak. Araç, plakası "03 ABL 001" olarak teslim edildi. Başkan Zeybek, şehrimize kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bu millete, bu ülkeye büyük hayaller kurduran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.

Yerli ve milli aracımız TOGG'un Afyonkarahisar Belediyesi önünde sergilenmesiyle ilgi oldukça yoğundu. Vatandaşlarımız, fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Başkan Zeybek, ülkemizin gururu TOGG ile Afyonkarahisar Terminali'ne seyahat ederek vatandaşlarımızın araçla tanışmasını sağladı.

Başkan Zeybek, TOGG'un akıllı cihazıyla Karahisar Kalesi manzarasında yer alan ve vizyon projeleri arasında yer alan Teleferik alanını ziyaret etti. Burada kalinin ve teleferik kabinlerinin eşliğinde fotoğraf çekildi.

Afyonkarahisar Belediyesi, yerli ve milli otomobil TOGG'un ilimize kazandırılmasıyla gurur yaşadı. Başkan Zeybek, aracın kullanılacağına dair söz verirken, bu yatırımın ülkemizin büyük hayallerine örnek teşkil ettiğine vurgu yaptı.