Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Kocatepe Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunulması ile başladı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Eğitim Müfettişleri Başkanı ve diğer protokol üyeleri, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve tören sona erdi.

Sonrasında, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa geçildi. Programa Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Eşi, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve Burcu Köksal, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve diğer protokol üyeleri yanı sıra idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun konuşmasını içeriyordu.

Programa Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları'nda dereceye giren öğrencilerin ödülleri verilmesi de dahil edildi. Sonrasında Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu ve kutlama programı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmaların görsel tanıtımlarının izlenmesi ve tören geçişi ile sona erdi.