Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir mesaj yayınladı. Başkan, mesajında 19 Mayıs'ın Türk Ulusunu aydınlığa kavuşturan ve Cumhuriyet ile buluşmasını simgelediğini ifade etti. Aynı zamanda Türk Milletinin bağımsızlık umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı tarih olan 19 Mayıs 1919'un Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan ayrıca, 19 Mayıs 1919'un Türk Milletinin geleceğine vurulmak istenen prangaları kırarak tarihi yeniden yazdığı destansı bir serüvenin başlangıcı olduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde Samsun'da başlatılan mücadelenin kısa zamanda Anadolu'nun dört bir yanında karşılık bulduğunu söyledi. Aziz milletimizin hürriyetine asla kast edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiğini de vurguladı.

Başkan Zeybek, vatanımız uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz sayesinde birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bu toprakların gençlerin omuzlarında yükseleceğini ve kıyamete kadar "vatan" olarak hizmet vereceğini belirtti. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı'nın bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anarak, tüm gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.