Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi'nin ana sponsorluğunda ve Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin desteğiyle düzenlenecek olan Etem Tem Ulusal Fotoğraf yarışması, beşinci kez gerçekleştirilecek. Bu yarışmaya katılmak isteyenler, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu websitesinde online başvuru yapabilecekler.

Geçen yıl Türkiye'de en fazla katılım alan fotoğraf yarışmalarından biri olan Etem Tem Ulusal Fotoğraf yarışması, Afyonkarahisar'ın tarihsel dokusunu gün yüzüne çıkarmayı ve tanıtımını yapmayı amaçlamaktadır. Valiliğimiz ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun işbirliğiyle düzenlenecek yarışmanın birincisi 5 bin, ikincisi 4 bin, üçüncüsü ise 3 bin TL ödül kazanacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz, toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e destekleri için teşekkür ederken, Zeybek de her yıl düzenlenen yarışma için gurur duyduklarını belirtti ve Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Yarışmanın sonuçları 23 Ağustos'ta açıklanacak ve eserler 26 Ağustos'ta Zafer Haftası kutlamaları sırasında sergilenecek ve ödülleri verilecek.