Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. Yıldönümü coşkuyla kutlanacak. Kutlama programı, 19 Mayıs 2023 saat 10:00'da Kocatepe Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak ve Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'na kortej yürüyüşüyle devam edecek.

Saat 11:00'da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda yapılacak kutlama töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun açılış konuşmasıyla devam edecek olan törende, şiir ve kompozisyon okunacak, spor branşları, gençlik merkezleri ve yurtların tanıtımı yapılacak, cimnastik ve karate gösterileri, halk oyunları gösterisi gerçekleştirilecek. Dereceye giren çocuklara ödül verilecek ve hatıra fotoğrafı çektirilecek.

Programın sonunda salon dışında sportif gösteriler sunulacak ve tüm halk davetli olacak. İl Müdürü Kasapoğlu, 15 - 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası'nın sportif ve kültürel faaliyetlerle kutlanacağını belirterek, il ve ilçelerde tenis, bilardo, eskrim, satranç, masa tenisi ve tekvando branşlarında müsabakalar düzenleneceğini, 19 Mayıs'ta ise saat 14:00'te tüm halkın katılımıyla bisiklet turu yapacaklarını ve spor dolu bir hafta geçireceklerini ifade etti. Kasapoğlu, bu özel günü coşkuyla kutlayacaklarını ve tüm halkı kutlama törenine ve sportif faaliyetlere katılmaya davet etti.