Gözden kaçırmayın

İl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Afyonkarahisar'daki Okulları Ziyaret Etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve bir heyet, İspanya'da bulunan Cordoba Üniversitesi ve Granada Üniversitesi yönetimleri ile görüşmek üzere Endülüs bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyetin yaptığı görüşmelerde, Erasmus anlaşmaları ve Erasmus+ KA131 hareketliliklerinin kalitesinin artırılması için görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet ayrıca İşletme, Mühendislik ve Turizm Fakültelerine ziyaretler gerçekleştirdi.

Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Serttaş ve AKÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Ali Avan'ın eşlik ettiği görüşmelerde, AKÜ ile İspanya'daki üniversiteler arasında ikili Erasmus anlaşmalarının temelleri hazırlanarak, hareketlilik için gerekli olan resmi süreçler ve yazışmalar başlatıldı. Üniversitelerin ortak bölümleri için akademik iş birliği planlamaları yapıldı ve AKÜ'nün tanıtımı gerçekleştirildi.

Ayrıca Uluslararası İlişkiler Merkezi Müdürü Doç. Dr. Volkan Yüncü ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Serttaş, Granada Üniversitesinde düzenlenen uluslararası haftaya katılarak, Avrupa'dan birçok katılımcıya AKÜ'nün tanıtımını yaptı ve AKÜ tarafından yürütülen konsorsiyumların tanıtımını yapıp uluslararası proje yönetimi hakkında bilgilendirme yaptılar. Çeşitli ülkelerden gelen katılımcılarla bağlantılar kurularak gelecekteki anlaşmalar için zemin hazırlandı.