Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Türkiye'nin en iyi motosiklet akrobasi gösteri pilotu olan Birkan Polat, gençlikle buluşacak. Ünlü akrobasi şovmeni, Afyonkarahisar'da yapılan kutlamalar sırasında gençlere motosiklet şovları sergileyecek. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte saat 12:00'da gösterisi yapacak olan Polat, daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in saat 14:00'de gençlerle bir araya geleceği etkinlikte de gösteri sunacak.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gençlere yönelik etkinliklerde sık sık bir araya geldiklerini belirterek, gençlere özel sanat ve spor etkinliklerinin her zaman merkezinde olduklarını söyledi. Gençlerle birlikte, farklı ve heyecanlı bir etkinlik düzenlemek istediklerini ifade eden Zeybek, Birkan Polat gibi hareketli ve heyecanlı bir akrobasi sporcusuyla kutlamaları çok daha coşkulu hale getirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Afyonkarahisar Valisi Kübra Gürkan Yiğitbaşı ise kentte düzenlenecek birçok etkinlik ile gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutlayacaklarını vurguladı. Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası gibi etkinliklerin de yapıldığı bu bayramda Birkan Polat'ın motosiklet şovlarıyla renk katacağını belirten Vali Yiğitbaşı, Polat'ın gösterileriyle bayramın heyecanını doruklarda yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca, hafta sonu gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası etkinlikleri kapsamında da Motor Sporları Merkezinde Birkan Polat'ın şovlarının devam edeceği belirtildi. Herkese heyecan dolu bir bayram diliyoruz.