Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Bugün bölgede hava durumu parçalı zamanla çok bulutlu olacak ve öğle saatlerinden sonra Denizli, Uşak çevreleri ile Afyonkarahisar'ın batı kesimlerinde aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak ve güney ve güneydoğulu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette rüzgar esmesi bekleniyor.

Afyonkarahisar ilçelerinden Afyonkarahisar, Başmakçı, Dazkırı, Dinar, Evciler, Hocalar, Kızılören, Sandıklı ve Sinanpaşa'da öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, İscehisar, İhsaniye, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde ise parçalı zamanla çok bulutlu bir hava hakim olacak.

Afyonkarahisar merkezinde en yüksek sıcaklık 27 derece olarak tahmin edilirken, Başmakçı, Dazkırı, Dinar, Evciler ve Sandıklı ilçelerinde 29 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Diğer ilçelerde ise hava sıcaklıkları 25 ile 28 derece arasında değişkenlik gösterecek.

Özellikle yağış beklenen ilçelerde vatandaşların hava durumu raporlarını takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları öneriliyor.