Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Çevreye ve sıfır atığa yönelik çalışmalarda öncü olan bir belediyemiz var. Bu sefer, Çayırbağ İlkokulu öğrencilerinin geliştirdiği Çevre Dostu Oyuncak projesine destek sağladılar. Proje kapsamında, geri dönüşüm ve atık malzemeler kullanılarak tasarlanan oyuncaklar ortaya çıktı.

Çevre Hizmetleri Birliği okulu ziyaret ederek öğrencilerin projesini inceledi. Çevre Hizmetleri Birlik Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatlarıyla yapılan çalışmaları inceleyen Müdür Ercan Özcan ve Çevre Denetim Birim Sorumlusu Nadide Demirbilek, öğrencilerin geliştirdiği oyuncakları sergilediğinde, öğrenciler ve öğretmenler de projelerini anlattılar.

Çevre dostu bir proje olan bu çalışma, geri dönüşüm ve çevre koruma bilincinin oluşturulması amacıyla yapıldı. Proje, Avrupa'daki diğer okullarla işbirliği yapmak için e-Twinning platformunu da kullanarak eğitimin geliştirilmesine yarar sağladı.

Okul müdürü Mehmet Kabakçı, ziyaretten ve dağıtılan dökümanlardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibine teşekkür etti. Belediyemiz, çevreye ve sıfır atığa yönelik projelerde ilerlemeye devam ediyor.