Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çölyak rahatsızlığı bulunan vatandaşları unutmuyor ve sağlıklı yaşam için destek vermeye devam ediyor. 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü nedeniyle Belediye tarafından glütensiz kahvaltı programı düzenlendi ve glütensiz gıda paketi dağıtımı yapıldı. Bu organizasyona Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.

Zeybek Başkan, insan sağlığını önceleyen projelere imza attıklarını, tüm kesimleri kucaklayan bir hizmet yelpazesine sahip olduklarını, özel durumları nedeniyle ömür boyu diyet zorunluluğu olan çölyaklılara da destek verdiklerini belirtti. Belediye olarak çeşitli organizasyonlar düzenleyerek glütensiz ürünleri tanıtmayı ve bu hastalara destek olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kahvaltı programında çölyaklı ailelere glütensiz gıda kolileri dağıtıldı ve Başkan Zeybek, 1500 adet paketi bizzat teslim etti. Çölyaklı çocuklar da unutulmadı ve Başkan Zeybek onlarla yakından ilgilendi. Bu organizasyonla birçok çölyaklı vatandaşa ulaşan Belediye, belirli periyotlarla glütensiz ürün desteğine devam edecek.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür ederek, sosyal belediyeciliği öne çıkardıkları için minnettar olduklarını ifade ettiler. Glütensiz gıdalara erişimin önemine dikkat çeken vekiller, çölyak hastalığı olan vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması gerektiğine vurgu yaptılar.