Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

HES İlaç Afyonspor'un başkanı Süleyman Karakuş istifa etti. Karakuş, yaptığı açıklamada, kulübünün şehrin en büyük markası olduğunu ve iki yıllık hizmet sürecinin ardından görevini devretme kararı aldığını söyledi. Görevi boyunca mali disiplinden taviz vermediklerini ve kulübü borç yükünden kurtardıklarını ifade etti. Ayrıca yapılan işlemlerde şeffaflık ilkesi gereğince hesap vereceklerini söyledi.

Karakuş, kulüp olarak diğer kulüpler için örnek bir bütçe yönetimi sergilediklerini belirterek, kulübün bütçesini kamu dışı sponsorluklarla yürüttüklerini ve önemli anlaşmalar yaptıklarını söyledi. Bunlar arasında Hes İlaç, Puma, Bitci gibi markalar olduğunu ve token anlaşması ile kulübe gelir sağladıklarını vurguladı. Ayrıca kurumsal bir şirket kimliğine kavuşmak için Genel Kurul Kararı aldıklarını ve artık şirket olarak devam edeceklerini söyledi.

Karakuş, gelecek sezonun planlamasının iyi yönetilmesi ve sürecin geç kalınmaması için Olağanüstü Kongre Kararı aldıklarını ve başkanlık görevini Aydın Tek Bey'in vekaleten üstlendiğini belirtti. Ayrıca eski Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, işadamları, yerel basın, kulüp yönetimi, teknik heyet ve görevi vekaleten üstlenen Aydın Tek Bey'e teşekkür etti.

Son olarak kardeşim, ağabeyim olarak nitelendirdiği tüm taraftar gruplarına ve destek olanlara teşekkür etti.