Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi, kültür ve sanatsal faaliyetleri şehirle buluşturmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 2019 yılından beri hizmet veren Kültür Sanat Akademisi Çocuk Korosu, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Kültür Sanat Akademisi Çocuk Korosu, Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteriyor. Yoğun bir katılımın olduğu 'Bahar Şarkıları' konserinde, Türk Sanat Müziği alanında şehirde ilk defa kurulan Çocuk Korosu TRT repertuvarındaki çocuk şarkılarını Afyonkarahisarlılar için seslendirdi.

Koro Şefi Kürşat Bertuğ Arıcan yönetimindeki 30'a yakın çocuğun birbirinden değerli eserleri seslendirdiği konserde, ses aralığı ve ritimsel özellikleri ön plana çıkan özel repertuarlar tercih edildi. Konukların da keyifle dinlediği eserler, çocukların zevkle seslendirmesiyle coşku dolu bir atmosfer oluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner ve birçok vatandaşın katılım gösterdiği konsere, ayrıca katip ve katibe gösterisi de eşlik etti. Konser sonrası Başkan Yardımcısı Öner, Koro Şefi Arıcan ve çocukları tebrik ederek günün anısına çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin kültür ve sanatsal faaliyetleri sayesinde, şehirde birçok etkinlik ve gösteri gerçekleştiriliyor. Çocuk Korosu'nun muhteşem konseri de bu etkinliklerin arasında yerini aldı.