Gözden kaçırmayın

Genel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam EdiyorGenel Başkan Hakan Şeref Olgun'un Türkiye Turu Devam Ediyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Burcu Köksal, halkın iktidarıyla birlikte ekonomik sorunların çözüleceğini belirtti. Türkiye'de her dört haneden birinin yoksulluk sınırının altında yaşadığını, et ve peynir gibi temel gıdaların bile bir lüks haline geldiğini ifade eden Köksal, ekonomik krizin en büyük yükünü çeken kadınların, sofralarını kurmakta zorlananların olduğunu söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Köksal, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimi için destek istedi.

Köksal, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatlarının yarıya ineceğini belirterek, vatandaşların sofralarına bereketin geleceğini dile getirdi. Gençlerle ilgili de konuşan Köksal, Genç Kart gibi hükümet destekli programlarla gençlere maddi yardım sağlanacağını ifade etti. Ayrıca, tarım sektöründeki sorunları ele alan Köksal, tarım kooperatifleri etkin hale getirilecek, çiftçilere gerekli desteğin sağlanacağını vurguladı.

Milletvekili Köksal, ölümlü trafik kazalarının sıkça yaşandığı "Ölüm Kavşağı" olarak bilinen bölgede gerçekleştirilen basın açıklamasında, bu bölge için batı-çıktı yapılacağı sözünü verdi. Seçim çalışmaları kapsamında Uydukent Semt Pazarı'nı ziyaret eden Köksal, emeklilere verilecek ikramiyeler, sağlık hizmetleri, kültür, sanat ve spor etkinlikleri, ileri yaş turizmi gibi konularla ilgili vaatlerde bulundu.

Milletvekili Burcu Köksal ayrıca, Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ahmet Davutoğlu'nu Sultandağı İlçesi'nde karşıladı ve birlikte ziyaretlerde bulundu.