Gözden kaçırmayın

Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı DilekleriYeni Eğitim-Öğretim Yılına Başarı Dilekleri

Afyonkarahisar'da düzenlenen küçük grup futbol müsabakaları için teknik toplantı yapıldı. Toplantı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü B Blok toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tınaztepe Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seremonisinden sonra müsabakalar Atletizm Pistinde başladı.

Afyonkarahisar, spor kenti olarak anılmaktadır ve spor müsabakaları bu şehirde hız kesmeden devam etmektedir. Bu kez, 8 farklı şehirden 12 takımın katılacağı karşılaşmalar puanlama usulüne göre düzenlenecektir.

Açılış seremonisinde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcu gençleri, antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerini milli mücadelenin kazanıldığı ve spor kenti olan Afyonkarahisar'a hoş geldiniz diyerek karşıladı. İlimiz pek çok spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor diyen Kasapoğlu, 8 ilden 12 takımın katıldığı küçükler futbol müsabakalarında kardeşlik ve hoşgörünün hakim olmasını diledi. Bu organizasyon için emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Kasapoğlu, müsabakalarda başarılar diledi ve Milli Mücadele'nin kazanıldığı bu toprakları gezmeleri dileğinde bulundu.