Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş GerçekleştirildiAfyonkarahisar'da Gazilerle Yürüyüş Gerçekleştirildi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesi esnafı ve vatandaşlarıyla bir araya gelen Yurdunuseven, ziyaretlerinin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Yurdunuseven, mesajında AK Parti ile 20 yılda imkansız dediğimiz işleri başardıklarını ve tam anlamıyla ülkeye çağ atlattıklarını belirtti. Yurdunuseven, Türkiye'nin artık kendi ipini kendisinin kesme zamanı olduğunu söyledi ve çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Yurdunuseven'in Organize Sanayi Bölgesi ziyareti ise Afyonkarahisar'ın kalkınmasında önemli bir payı olduğunu gösterdiğini belirtti. Yıllar öncesine göre şehrin önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Ziyaret ettiği sanayi bölgesinde işçi kardeşlerinin taleplerini dinlediklerini ve desteklerini bir kez daha aldıklarını belirtti. Ayrıca Afyonkarahisar'ın turizmi ve doğasıyla da artık tam bir marka şehir olduğunu söyledi.

Salar ve Nuribey Beldeleri'nde ise vatandaşlarla bir araya gelen Yurdunuseven, Afyonkarahisarlıların kendilerine olan muhabbet ve desteğiyle karşılaştıklarını belirtti. İnanmışlık ve adanmışlık meselesi olduğuna vurgu yaparak, şehre ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.